Year 8 Christmas Exams Timetable 2nd December - 6th December 2024

Please line up outside your allocated exam room at 8.55am

All pupils are asked to bring in revision notes to prepare for tests between exams and for the following day.

YEAR 8

Break: Monday – Friday 10.15 – 10.30

Lunch: P7 12.55 – 1.35

Monday 2nd December	
Home Economics (40mins)	9.30 - 10.10
Technology (45 mins)	10.35 - 12.05
Classes will be allocated times	(CS1, CS2, CS5 & Tech)
Maths (1hr)	2.10 - 3.10
Tuesday 3rd December	
Spanish (30mins)	9.40 - 10.10
Geography (40mins)	12.10 - 12.50
English (1hr15mins)	1.55 - 3.10

Wednesday 4th December

HOME STUDY DAY

Thursday 5th December	
French (30mins)	9.40 – 10.10
Science (1hr15mins)	11.35 - 12.50
History (45mins)	2.25 - 3.10
Friday 6th December	
Irish (30mins)	9.40 - 10.10
Religion (40mins)	12.10 - 12.50