Year 10 Christmas Exam Timetable 2nd December - 6th December 2024

No registration during exams – line up outside exam room at 8.55am

All pupils are asked to bring in revision notes to prepare for tests

between exams and for the following day(s).

Break: Monday - Friday 10.15 - 10.30

Lunch: P7 12.55 - 1.35

Friday 29th November: Home Study Day

Friday 29th November: Home Study Day	
Monday 2nd December	
History (1hr)	9.00 - 10.00
French Reading (25mins)	11.50 – 12.15
French Writing (25mins)	12.25 – 12.50
Technology (45mins) (CS1,2, 5 & TD)	1.40 - 3.10
*Classes will be allocated times	
Tuesday 3rd December	
Physics (25mins)	9.45 – 10.10
Spanish Reading (25mins)	11.50 – 12.15
Spanish Writing (25mins)	12.25 – 12.50
Maths (1hr)	2.10 - 3.10
Wednesday 4th December	<mark>10E - 10G</mark>
YEAR 10 CAT Tests	CATS Allocated Computer Rooms
(CS1, CS2, CS5, Tech)	Lunch and then back to exam rooms
	Religion (40mins)
	10A - 10D
	Religion (40mins) 10A - 10D
	CATS Allocated Computer Rooms
	Lunch at 12.50pm
Thursday 5th December	0.45 40.40
Chemistry (25mins)	9.45 – 10.10
Irish Reading (25mins)	11.50 – 12.15
Irish Writing (25mins)	12.25 – 12.50
English (1hr15mins)	1.55 - 3.10
Friday 6th December	0.45 40.40
Biology (25mins)	9.45 - 10.10
Music Listening Exam (45mins)	10.40 - 11.25
Home Economics (40mins)	12.10 - 12.50
Geography (1hr)	2.10 - 3.10