Year 11 Christmas Exams Timetable Tues 26th November - Fri 6th December 2024

PUPILS MUST ATTEND FOR THE FULL DAY ON WHICH THEY HAVE AN EXAM PUPILS MAY GO HOME AFTER EXAMS MARKED * WITH PRIOR PARENTAL CONSENT 11A, 11B, 11D, 11E; MAIN STUDY: 11C; RE3, 11F; RE4, 11G; RE2 (Unless otherwise indicated)

10.00 - 10.15 Lunch: P6 12.15 - 12.55

Break: Mon - Fri

	11A, 11B, 11D, 11E: MAIN STUDY; 11C: KE3,	11F: KE4, 11G: .	KEZ (Unii	ess otherwise indicated) Lunch: Po	12.15 - 12.55
No of Pupils	Day/Date/Subject	Time Allocation	No of Pupils	Day/Date/Subject	Time Allocation
	Monday 25th November			Monday 2nd December	
	Normal Timetabled Classes for year 11 periods 1 - 10		7	French Reading (40mins)	10.35 - 11.15
15	Drama Group 1 Practical (DT & Art)	9.00 - 12.15	7	French Writing (40mins)	11.30 - 12.10
	Drama students return to normal timetable periods 7 -			Y11 & 12 French Orals scheduled*	
	10		54	Spanish Reading (40mins)	10.35 - 11.15
			54	Spanish Writing(40mins)*	11.30 - 12.10
			40	Separate Chemistry (1hr)	2.10 - 3.10
			74	DA Chemistry (45mins	2.25 - 3.10
	Tuesday 26th November			Tuesday 3rd December	
71	Geography (40mins)	9.10 - 10.00	16	Business & Communication (CS4)*	9.00 - 12.15
48	Separate Physics (1hr)	11.10 - 12.10		Irish Orals Scheduled*	9.00 - 3.15
74	DA Physics (45mins)	11.25 - 12.10	22	Irish Reading (40mins)	10.40 - 11.20
164	English (1hr30mins)	1.40 - 3.10	22	Irish Writing (40mins)	11.30 - 12.10
			23	Contemporary Cuisine (HEcs2)	1.00 - 3.15
	Wednesday 27th November			Wednesday 4th December	
40	Child Development (1hr15mins)	9.00 - 10.15	25	Art (6hrs) Art2	9.00 - 3.15
23	Digital Technology (30mins)	9.30 - 10.00	13	CAD / Bench Joinery CW (Tech)	9.00 - 3.15
33	Economics (1hr30mins)	10.45 - 12.15			
150	Religion (1hr)	2.10 - 3.10			
	Thursday 28th November			Thursday 5th December	
70	History (50mins)	9.10 - 10.00	15	Drama Group 2 Practical (DT & Art1)*	9.00 - 12.15
54	Technology (1hr)	11.10 - 12.10			
137	Maths M2, M3, M4 (1hr)	2.10 - 3.10			
27	Further Maths (1hr)	2.10 - 3.10			
	Friday 29th November			Friday 6th December	
14	English Literature (1hr)	9.00 - 10.00	14	Childcare Occ Studies CW (Tech)*	9.00 - 12.15
19	PE Theory (45mins)	9.15 - 10.00	14	Music Listening (1hr)	9.15 - 10.15
35	Food & Nutrition (1hr)	11.10 - 12.10	14	Music Composition (2hrs30mins)*	10.30 - 1.00
74	DA Biology (45mins)	2.25 - 3.10			
31	SA Biology (45mins)	2.25 - 3.10			
48	Separate Biology (1hr)	2.10 - 3.10			